Institut Ruđer Bošković, Zavod za molekularnu medicinu, Laboratorij za bioanalitiku poziva Vas na radionicu na temu žene u znanosti i poduzetništvu koja će se održati u

ponedjeljak, 09. svibnja 2022. s početkom u 11.00 sati
u Hotelu International, Miramarska 24, u Zagrebu.

Radionica se održava s ciljem popularizacije uloge žena u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, matematici i poduzetništvu. Ulaganje u znanstvenice i poduzetnice je najvažniji resurs koji je potrebno osigurati, jer istraživanja pokazuju kako će žene u znanosti i poduzetništvu biti predvodnici budućeg razvoja STEM-a, odnosno ukupnog gospodarstva u Hrvatskoj. Od ukupnog broja zaposlenih na IRB-u, 59,7 posto je žena, čine 61 posto u ukupnom broju znanstvenika i istraživača, 59,8 posto doktora znanosti su žene, 69 posto doktoranda su žene, a žene također predvode i u broju poslijedoktoranda, gdje čine 67 posto od ukupnog broja. Na konferenciji za medije IRB će predstaviti uspješne znanstvenice i poduzetnice koje svojim radom motiviraju druge žene na osobni i profesionalni razvoj kroz znanost i poduzetništvo.

#strukturnifondovi #zajednodofondovaEU #research  #innovation #biomedicine #biotechnology #knowledgetarnsfer

Prijavu za radionicu možete naći ovdje.

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Radionica se provodi u okviru EU projekta Qua/Qua Protein:Kvantitativna i kvalitativna analiza proteina za potrebe biomedicine i biotehnološke industrije, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Imate pitanja?

Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.