Laboratorij za bionalitiku (LaBA) se bavi proteomskim analizama i razvojem novih alata – od derivatizacijskih reagenasa iz područja kemije do algoritama iz područja bioinformatike. Nadalje, laboratorij se bavi i određivanjem biološke uloge “malih molekula”, kao i biopolimera, usmjerenim u pravcu njihove detaljne karakterizacije te karakterizacije interakcija vezanih uz njih.

Ekspertize Laboratorija za bioanalitiku vezane uz tekućinsku kromatografiju i rad s robotiziranim kromatografskim sustavima nadopunjavaju se s istraživanjima vezanima uz okoliš, koja se ostvaruju pomoću razvijenih alata za biotipizaciju i izolaciju supstancija iz okolišnih uzoraka flore i faune. Upotrebom najsuvremenijih kromatografskih metoda, gdje se potpunim spojem proteomike, “malih molekula” i okolišnih uzoraka čini cjelina, ubrzava se i kritički evaluira potraga za biološki aktivnim molekulama.

Conscius d.o.o je tvrtka koja se u svojoj osnovi bavi razvijanjem softverskih rješenja temeljenih na Microsoft i engl. „open source“ tehnologijama. Pri tome se počesto definiraju procesi vezani uz procese automatizacije i obrade velikih baza podataka kroz vlastito razvijene originalne algoritme. Razvijamo rješenja po narudžbi te pri tome pružamo usluge softverskog održavanja i nudimo cijeli niz konzultantskih usluga iz područja informacijskih tehnologija.

Saznajte više

Imate pitanja?

Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.